Fysioterapi og trening i Bodø

Treningsfysio: Fysioterapi og trening sentralt i Bodø

Et nyoppstartet fysioterapitilbud sentralt i Bodø

Treningsfysio/Karlsen fysioterapi befinner seg i kystbyen Bodø, en by kjent for sin storslåtte natur og fotballaget Bodø/Glimt. I hjertet av denne vakre byen, finner du klinikken som spesialiserer seg på trening og helse med fokus gjennom vitenskapelig baserte metoder og en personlig tilnærming.

Betydningen av Fysioterapi og Trening

Fysioterapi er en kritisk komponent for god helse, spesielt i en by som Bodø hvor mulighetene til å være aktiv i naturen er uendelige. For de som trenger rehabilitering, enten etter skade eller for å forbedre generell helse, tilbyr Treningsfysio en rekke fysioterapitjenester, men også personlig trening i Bodø.

«Rehabilitering gjennom fysioterapi og tilrettelagt trening kan gjøre underverker for både kropp og sjel.»

Vårt Tilbud

Våre tjenester inkluderer:

  • Individuelt Tilpassede Behandlingsplaner: Basert på dine unike behov og mål.
  • Integrert Tilnærming: Kombinasjonen av manuell terapi, øvelsesterapi, og rådgivning om kosthold og livsstil.
  • Spisskompetanse: Vår ekspertise strekker seg utover tradisjonell fysioterapi til å inkludere idrettsvitenskap og ernæring.
  •  Hjemmebehandling: Våre fysioterapeuter kommer også hjem til deg som trenger det. Vi tar med egen benk og alt av utstyr. Dette gjelder Østbyen, Vestbyen og Bodø sentrum.

Lær mer om oss og vårt engasjerte team ved å gå inn på: Om Oss.

Trening som en Del av Rehabiliteringen

Aktivitet og trening spiller en sentral rolle i rehabiliteringsprosessen ved vår fysioterapiklinikk i Bodø. Vi benytter skreddersydde treningsprogrammer som er designet for å styrke kroppen, forbedre mobiliteten, og øke funksjonaliteten. Dette i kombinasjon med manuell terapi; manipulasjon av ledd, massasje, trykkbølge m.m. 

For personer som kun er interessert i treningsdelen av tilbudet vårt anbefaler vi tjenesten Personlig trening, som er spisset inn mot trening og ernæring. For mer informasjon, se vår side om personlig trening i Bodø.

Ekspertise i Idrettsvitenskap og Ernæring

Vårt team er unikt kvalifisert til å tilby veiledning som integrerer fysioterapi, idrettsvitenskap og ernæring, noe som er essensielt for en helhetlig tilnærming til rehabilitering. Kvalitetssikret rehabilitering er viktig for å oppnå gode resultater frem i tid og reduserer risikoen for nye skader/sykdom.

Tett oppfølging

Hos Treningsfysio får du tett oppfølging både fysisk og digitalt. Den fysiske oppfølgingen foregår i våre lokaler, mens den digitale oppfølgingen skjer gjennom helseappen ABEL. I appen vil du ha tilgang til treningsprogrammet ditt, ernæringsveiledning, uendelig øvelsesbank og chat med treneren din. Dette kan du lese mer om HER.

Vi ser frem til å bistå deg mot et sunt og aktivt liv i Bodø. For å ta det første steget mot en bedre helse, kontakt oss i dag.

Følg lenkene for å lære mer om våre tjenester og hvordan vi kan hjelpe deg:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *