Fysioterapi sentralt i Bodø

Hva tilbyr vi?

Fysioterapi kan være for deg som har akutte skader, smerter eller sykdom som må behandles klinisk. Treningsfysio tilbyr grundig undersøkelse og behandling med moderne fasiliteter og stort treningsareal.

I behandling tas det utgangspunkt i en helhetlig tilnærming med fokus på både aktive tiltak for å øke kroppens motstandsdyktighet over tid og manuelle teknikker for smertemodulering.

Slik foregår det

Ta kontakt

Ta kontakt med oss via skjema, og skriv kort om din problemstilling. Vi blir så enige om tidspunkt for konsultasjonen.

Du får deretter SMS/mail om tidspunkt og oppmøte for timen. Vi legger også til rette for helseforsikring.

Undersøkelse

Undersøkelsen baserer seg på en anamnese/intervju, en klinisk undersøkelse for vurdering av funksjon og en tydelig behandlingsplan.

Den kliniske undersøkelsen inneholder ofte en kluster av tester, bevegelighet i ledd, muskelfunksjon, i tillegg til gange- og løpsanalyser

Behandling

Basert på det som kom frem i undersøkelsen vil fysioterapeuten kunne gi deg informasjon og behandling basert på nyeste forskning.

Behandlingen inneholder ofte treningsveiledning og belastningsstyring i kombinasjon med behandlingsteknikker; manipulasjon av ledd, dry needling, massasje, okklusjonstrening og teiping


Fysioterapi og trening | Bodø

Våre tjenester

Stort treningssenter

Treningsfysio tilbyr moderne fasiliteter med et stort treningsareal, inkludert alt av apparater. Sentral beliggenhet i Bodø med parkering på stedet.

Gode priser

Det er konkurransedyktige priser på våre tilbud i Bodø. Vi tilbyr også gratis konsultasjon gjennom telefon*

Sikker betaling

Vi tilbyr sikre betalingsløsninger via fakturering eller kortbetaling. Du kan velge om du vil ha faktura på sms, e-post eller rett til nettbanken.

Prisoversikt

Oversikt over prisene hos Treningsfysio

45min

750

750,-

Førstegangs konsultasjon

Hva – 45 minutters konsultasjon med fysioterapeut
Hvordan – Undersøkelse/behandling hos fysioterapeut
Hvem – Fysioterapeut
Inkludert – Undersøkelse og behandling

30min

540

540,-

Oppfølgingstime

Hva – 30 minutters oppfølgingstime
Hvordan – Behandling hos fysioterapeut
Hvem – Fysioterapeut
Inkludert – Behandling, treningsveiledning

Vanlige Spørsmål - FAQ

Svar: Du vil kunne forvente en fysioterapeut som viser empati og forståelse over din situasjon. Terapeuten vil vurdere din tilstand gjennom samtale og undersøkelse, og gi deg tilpassede øvelser og behandlingsplaner tilpasset deg.

Svar: Du kan booke en konsultasjon direkte på vår nettside eller telefon. Gjennom kontakt oss siden sender du en forespørsel, så tar vi kontakt med deg og setter opp en time fortløpende.

Svar: Treningsfysio er en del av Karlsen Fysioterapi som holder til i Feel 24 sine lokaler i Bodø Storsenter. Det er parkering på stedet og lett tilgjengelig for alle.

Svar: Nei. Treningsfysio baserer seg i stor grad på aktive tiltak for bedring av funksjon og smerte, men i veldig mange tilfeller kan andre tiltak være like relevant. Ofte brukes en kombinason av øvelser og behandling.

Svar: Fysioterapi er effektiv for en rekke tilstander, inkludert muskel- og skjelettplager, rehabilitering etter skader, og forbedring av generell fysisk funksjon. Eksempler: artrose i hofte- og knær, generelle muskel- og leddsmerter