Om oss

Våre ansatte og helseapp for oppfølging

Bli kjent med oss

Våre ansatte

Fysioterapeut Henning Karlsen

Henning er fysioterapeut og personlig trener med videreutdanning innenfor idrett, samt ekspertise innenfor coaching og idrettspsykologi. Han hjelper deg med å nå dine mål, enten det er livsstilsendringer, styrketrening eller idrettspesifikt. I tillegg til erfaringer som personlig trener og klinisk som fysioterapeut har han også jobbet som fysisk trener på høyt nivå i fotball, men tar oppdrag innenfor alle idretter. 

Fysioterapeut
Kristoffer Mikalsen

Kristoffer er utdannet fysioterapeut og personlig trener. Kristoffer har lidenskap for fysiske aktivitet og en sunn livsstil. Med kompetanse på livsstilsendringer, styrketrening og rehabilitering, kan Kristoffer tilby skadeforebyggende og helsefremmende treningsveileding. Kristoffer er opptatt av klienten skal føle seg sett, oppleve mestring i det de gjør, og at de skal nå sine målsettinger/forventinger. 

Verktøy for oppfølging

Vi bruker helseappen ABEL

Oppfølging

Appen ABEL gir enkel tilgang til oppfølging og en mulighet for daglig kommunikasjon gjennom chat. Ved online coaching gjennom Treningsfysio får du tilgang til appen uten ekstra kostnader.

Progresjon

Appen følger progresjonen, og gir deg som kunde og oss som trenere enkel oversikt over hvordan formen endrer seg. Progresjon er et prinsipp vi legger stor vekt på, og er viktig for motivasjon underveis.

Ernæring

Kostholdet er en særdeles viktig komponent for prestasjon og helse. Derfor legger vi stor vekt på dette gjennom ukentlig monitorering og kostholdsveiledning.

Helhet

Vi ser på helheten, og fokuserer både på kosthold, trening og hver enkeltes behov

Hvorfor velge oss?

Fordeler med oss