Personlig Trening

Personlig trening. Skreddersydd deg.

Helseveileding optimalisert for å passe ditt liv,
tett oppfølging av personlig trener,
individuelt tilpassede treningsplaner,
uendelig øvelsesbank,
og hundrevis av matoppskrifter.


Personlig trening

Våre tjenester

Er dette noe for deg?

Gjennomfør en gratis konsultasjon

Treningsfysio tilbyr personlig trening både fysisk og digitalt. Fysisk oppfølging av personlig trener er kun tilgjengelig i Bodø, mens digital oppfølging er over hele Norge. Hvis du er interessert i å komme i gang med trening- og kostholdsveiledning kan du utnytte deg av vårt gratistilbud. Tilbudet gjelder begge tjenestene og inkluderer en førstegangs konsultasjon via telefon/videomøte, helt kostnadsfritt. Her kartlegger vi mål, legger en plan for samarbeidet og du vil også få et treningsprogram.

Personlig trening med fysioterapeut

Gjennom Treningsfysio får du personlig trening forhøyet av en unik kombinasjon av kompetanse. Våre fysioterapeuter holder til i Bodø, og har videreutdanning innen trening, helse og ernæring. Med denne kompetansen kan tilby en treningsopplevelse som er både sikker og effektiv, og tilpasses individuelle behov. Enten ditt mål er å redusere vekt, øke muskelmasse, forbedre styrke, øke utholdenheten, lære effektive treningsstrategier, eller å overvinne smerter og ubehag fra tilstander som for eksempel artrose – vår tilnærming er skreddersydd for å legge til rette for dine ambisjoner i en trygg og velinformert ramme.

Trening er essensielt for alle, men veien til å starte eller vedlikeholde en treningsrutine er ikke alltid klar. En personlig trener er ikke bare en motivator, men en veileder som tilbyr nødvendig støtte, innsikt, og skreddersyr en treningsplan for å realisere dine mål. Frekvensen av møter med din personlige trener er fleksibel, og avhenger av dine preferanser; mer uavhengig trening krever høyere grad av selvdisiplin og innsats.

Våre personlige trenere er utstyrt med omfattende kunnskap om ulike treningsmetoder, planlegging av trening, motivasjonsteknikker, samt livsstils- og ernæringsrådgivning. Med bakgrunn som fysioterapeuter, har de dybdekunnskap om smertehåndtering, skadeforebygging, sykdomsforståelse og rehabilitering, som gir en helhetlig tilnærming til trening. 

Noen ord fra tidligere klient Elin på 70 år som hadde utfordringer med artrose i knær, smerter og ønsket å gå på fjellet igjen:
«Det er sant at jeg var motivert – noen øvelser var såpass morsomme at jeg øvde hjemme, særlig på øvelsen «utfall /m hopp». Andre øvelser jeg øvde på var balanseøvelser og styrkeøvelser for lår og legger. Å arbeide med vekter på ulike måter hadde jeg ikke gjort før, så det var en ny og god opplevelse. I juli 2023 var perioden over, og artrose smertene var borte. Jeg klarte å være med vennene mine på fjellturer denne sommeren, og besteg også et fjell på over 1000 moh., uten smerter. Grunnen til at vi lyktes med prosjektet var innstillingen Henning hadde til meg og min tillit til hans kompetanse. Mestringsfølelse og gode erfaringer ga inspirasjon til å fortsette med videre trening, også etter endt oppfølging.

Personlig trening gjennom ABEL

Personlig trening er blitt enklere og mer tilgjengelig etter at appen ABEL kom på banen. Alle våre klienter får gratis tilgang til appen, og gir oss muligheten til å følge alle tett opp, enten du befinner deg i Bodø eller kun ønsker oppfølging online. Gjennom ABEL får du enkel oversikt over treningsprogram, kosthold, chat med fysioterapeut og video av alle øvelsene. Se gjerne introduksjonsvideo fra ABEL, og bli bedre kjent med verktøyet vi bruker.

Start video
Det finnes ingen erstatning for å ha noen som hjelper deg på veien til bedre helse. Vi holder til i Bodø, men kan følge deg opp fra hvor som helst.
Henning Karlsen
fysioterapeut

Fordeler med oss

For at du som klient skal føle deg trygg

Autorisert helsepersonell

Våre coacher er alle autorisert helsepersonell og fysioterapeuter med ekspertise innenfor trenings- og kostholdsveiledning.

Fornøydhetsgaranti

Vi tilbyr 100% refusjon den første uken om du som kunde ikke er fornøyd med oppfølgingen.

12 mnd. delbetaling

Vi kaller trening en investering i helse, og ønsker at dette skal være en mulighet for folk flest. Derfor tilbyr vi også en delbetaling over 12 måneder for de som ønsker dette.

Gratis oppstartstime

Ta kontakt for en uforpliktet prat. Vi tilbyr gratiskonsultasjoner bl.a. for å kartlegge mål, kapasitet og forventninger. Du får også et gratis øvelsesprogram.