Online fysioterapi

Fysioterapi via videosamtale

Online fysioterapi kan være for deg som ikke har akutte skader eller sykdom så må behandles klinisk eller ikke ønsker å oppsøke en klinikk. Treningsfysio tilbyr undersøkelse, gode råd, informasjon og øvelsesprogram.

Online fysioterapi er tidseffektivt og lett tilgjengelig, derfor kan du få time på dagen og konsultasjonen kan gjennomføres både i hjemmet eller på jobben. 

Slik foregår det

Ta kontakt

Ta kontakt med oss via skjema, og skriv kort om din problemstilling. Vi blir så enige om tidspunkt for konsultasjonen.

Du får link til videomøte 30min før konsultasjonen, hvor du må logge inn med Bank-ID. Videosamtalen blir ikke lagret

Utredning

Når både du og fysioterapeuten er inne i video-rommet starter du med å beskrive smertene/ubehaget du opplever og hvordan det oppstod.

Fysioterapeuten stiller en del spørsmål, og ber deg kanskje vise hvor du har vondt og om å gjøre ulike bevegelser for å avklare tilstanden nærmere.

Behandling

Basert på det som kom frem i utredningen vil fysioterapeuten kunne gi deg informasjon, råd og veiledning om hva du skal gjøre videre

Fysioterapeuten vil også kunne gi deg øvelser og aktiviteter for å få deg bedre.

Tilgjengelig overalt

Online fysioterapi er tilgjengelig uansett hvor du befinner deg. Korte ventelister, og mulighet for time på dagen.

Gode priser

Det er konkurransedyktige priser på våre tilbud. Vi tar ikke betalt for timene om vi ikke har mulighet å hjelpe via online fysioterapi

Sikker betaling

Vi tilbyr sikre betalingsløsninger via fakturering gjennom ABEL technologies (gebyrfritt). Du kan velge om du vil ha faktura på sms, e-post eller rett til nettbanken.

Prisoversikt

Oversikt over prisene for online fysioterapikonsultasjon (telefysioterapi)

45min

690

540,-

Førstegangs konsultasjon

Hva – 45 minutters konsultasjon med fysioterapeut
Hvordan – Videokonsultasjon online
Hvem – Fysioterapeut
Inkludert – Undersøkelse, treningsprogram, råd/veiledning

30min

520

440,-

Oppfølgingstime

Hva – 30 minutters oppfølgingstime
Hvordan – Videokonsultasjon online/ telefonsamtale
Hvem – Fysioterapeut
Inkludert – Oppfølging, råd og veiledning

Vanlige Spørsmål - FAQ

Svar: I en online fysioterapitime vil du møte din terapeut via en videochatplattform. Terapeuten vil vurdere din tilstand gjennom samtale og visuell inspeksjon, og gi deg tilpassede øvelser og behandlingsplaner.

Svar: Du kan booke en konsultasjon direkte på vår nettside. Gjennom kontakt oss siden sender du en forespørsel, så tar vi kontakt med deg og setter opp en time fortløpende. dagen.

Svar: Du trenger en stabil internettforbindelse og en enhet med kamera og mikrofon, som en smarttelefon, nettbrett eller datamaskin. Det kan også være nyttig med et lite område hvor du kan bevege deg ved undersøkelse og behandling.

Svar: Ja, for mange tilstander kan online fysioterapi være like effektiv som tradisjonell behandling. Den tilbyr også mer fleksibilitet og tilgjengelighet.

Svar: Online fysioterapi er effektiv for en rekke tilstander, inkludert muskel- og skjelettplager, rehabilitering etter skader, og forbedring av generell fysisk funksjon. Eksempler: artrose i hofte- og knær, generelle muskel- og leddsmerter